El projecte escolta 4vents es constitueix com a federació a Valldoreix


  • Comparteix:

La foto de la família de la signatura / Foto: Projecte 4vents

La foto de la família de la signatura / Foto: Projecte 4vents

El federació d'entitats escoltes 4vents s'ha constituït aquest dissabte a la seu de Minyons i Guies de Catalunya, ubicada a Valldoreix. Està formada per sis entitats, Minyons Escoltes Guies de Catalunya (MEG), Escoltes de Menorca (EM), el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), Escoltes i Guies de Mallorca (EGM), la Federació d’Escoltisme Valencià (FEV) i Escoltes i Guies de l'Alguer (EGA), i vol promocionar la col·laboració entre entitats escoltes de parla catalana.

Fa temps que les sis entitats treballen juntes i han organitzat diverses activitats conjuntes. La signatura dels estatuts permetrà les entitat actuar sota un sol nom, tot i que no volen perdre el sentit original del projecte, com explica la comissària general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Núria Montanyà.

Núria Montanyà

No hem volgut perdre la paraula projecte perquè realment no és una federació d'entitats, és un projecte concret. No canviarà res, més enllà que sigui més fàcil operar.


El projecte 4vents va néixer per reforçar el treball que fa cada una de les associacions en el territori, buscar sinergies i potenciar aquelles característiques culturals, lingüístiques i metodològiques que comparteixen els quatre territoris.

Durant el cap de setmana, els signants han aprofitat també per reunir-se i fer visites culturals a monuments com, per exemple, el Monestir de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.