Els responsables de La Bohèmia obren a Cerdanyola un nou bar per la impossibilitat de fer-ho a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de La Bohèmia de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de La Bohèmia de Sant Cugat

Els responsables de La Bohèmia posaran en marxa un nou local musical a Cerdanyola arran de la impossibilitat d'obrir a Sant Cugat. Es tracta d'El Buda, un establiment de la població veïna que inauguraran aquest dissabte. Tot i així, la intenció dels responsables és obrir una nova Bohèmia a Sant Cugat, per a la qual encara no han trobat local ja que, afirmen, l'Ajuntament els està posant molts impediments.

El projecte cerdanyolenc ha de servir per continuar amb l'activitat mentre els responsables de La Bohèmia no troben un local a Sant Cugat. Segons la responsable Mercedes Muñoz, per això han decidit mantenir el nom original del local cerdanyolenc i no utilitzar el de La Bohèmia.

Mercedes Muñoz

El local és El Buda i hem respectat el nom perquè La Bohèmia és de Sant Cugat. D'alguna cosa hem de viure, però continuarem lluitant per poder obrir a Sant Cugat.


De moment, la nova Bohèmia haurà d'esperar, ja que l'Ajuntament ha denegat les llicències per obrir a la zona de Can Solà. Aquesta zona està afectada per la suspensió transitòria de noves llicències per a espais de pública concurrència.

Els seus responsables miren també locals a la zona de Can Magí, però adverteixen que la part que han cobrat de la indemnització pel tancament de La Bohèmia no és suficient per trobar un espai a Sant Cugat. Muñoz ha explicat que dels 50.000 euros d'indemnització només han cobrat 20.000, ja que l'Ajuntament els ha retingut part de la resta.

Per tot això, Muñoz ha lamentat els impediments que està posat el consistori perquè Sant Cugat torni a tenir una Bohèmia.

Mercedes Muñoz

Està clar que vull muntar La Bohèmia a Sant Cugat. Jo sóc de Sant Cugat d'abans que la gent de l'alcaldia i l'Ajuntament. Vull muntar una Bohèmia a Sant Cugat, si em deixen.


De moment, el nou local de Cerdanyola mantindrà l'esperit de La Bohèmia de bar musical amb karaoke.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.