La prolongació de FGC a Sabadell entrarà en funcionament parcialment al setembre


  • Comparteix:

Dos operaris treballant a la via / Foto: ACN

Dos operaris treballant a la via / Foto: ACN

La prolongació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sabadell entrarà en funcionament parcialment aquest setembre amb les estacions de Can Feu-Gràcia i Plaça Major. La línia no estarà completament operativa la primavera del 2017 amb les tres parades restants: Plaça Espanya, Creu Alta i Ca n'Oriac. Ho ha anunciat aquest divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, en una visita a les obres.

Rull ha dit que la decisió d'avançar l'obertura d'aquestes dues estacions es fa amb la finalitat d'oferir als usuaris un servei que ja està disponible.

Josep Rull

Avancem l'operativitat de l'obra a dues estacions ja aquest setembre. El 2016 acabem les obres i les lliurem a FGC, que les gestionarà. La primavera de l'any que ve entraran en funcionament les altres tres estacions.


Rull ha anunciat que, durant aquest any, el govern redactarà el projecte constructiu per cobrir les vies a Can Feu i que, un cop fet el projecte, es buscaran els recursos necessaris per executar les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.