La Festa Major Alternativa convoca una assemblea per preparar l'edició d'aquest any


  • Comparteix:

Detall del cartell de la campanya / Foto: FMA

Detall del cartell de la campanya / Foto: FMA

La Festa Major Alternativa (FMA) ha convocat per a dilluns de la setmana que ve una assemblea per donar el tret de sortida a la preparació de l'edició d'aquest any. El col·lectiu fa una crida a les persones interessades a participar en l'organització d'aquests actes a assistir a la reunió, que forma part de la campanya 'FMA wants you!' per eixamplar l'assemblea gestora.

La trobada es farà a les set de la tarda a Cal Temerari. És el vuitè any que s'organitza aquest programa d'actes que, segons el comunicat de convocatòria, respon a un model 'autogestionat, assembleari, que dignifica la participació ciutadana, crítica amb el sistema i lliure de discriminacions'. Segons la FMA, en aquest període han demostrat que la gestió ciutadana és 'el millor garant de creixement i projecció' i que, a més, fa els que hi participen 'més lliures, dignes i feliços'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.