Mònica Lablanca, nova directora de Cugat.cat


  • Comparteix:

Mònica Lablanca

Mònica Lablanca

Mònica Lablanca és la nova directora de Cugat.cat. El consell d'administració del mitjà ha escollit Lablanca després d'un procés de selecció obert en què han participat més d'una quinzena de candidats.

Lablanca ja va dirigir Cugat.cat entre el 2009 i el 2011, període en què va liderar la transformació d'una ràdio local en un mitjà de comunicació multimèdia amb diferents canals digitals.

Lablanca és llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull, màster en Comunicació Empresarial i en Direcció d'Empreses Audiovisuals per la Universitat de Barcelona i executive master en Marketing i Vendes per l'escola de negocis Esade.

Lablanca ha treballat en l'àrea de premsa i comunicació tant a l'empresa privada com al sector públic i ha estat, en aquesta darrera etapa professional, directora d'Informació Ciutadana i Comunicació a l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.