Patrícia Galán guanya la 6a edició del concurs de cartells del Dia de la Dona


  • Comparteix:

Detall del cartell / Foto: Escoladart.com

Detall del cartell / Foto: Escoladart.com

Una dona astronauta explorant l'espai però mantenint el lligam a la Terra és el que mostra la proposta que ha guanyat la 6a edició del concurs de cartells del Dia de la Dona de l'Escola d'Art i Disseny. L'autora és l'alumna de primer d'iI·lustració del centre Patricia Galán, que ha estat acompanyada al palmarès per Marta Esteban, Natàlia Bernal i Adrián Rodríguez, que s'han endut el segon, tercer premi i l'accèssit.

El certamen combina la creació amb la reivindicació i, a partir d'aquí, els estudiants reflexionen a través de diverses activitats per després plasmar el seu punt de vista en un cartell. La guanyadora, Patricia Galán, ha treballat el concepte d'igualtat, feminitat i maternitat en la seva proposta

Patricia Galán

Volia donar a entendre que la dona forma part de la humanitat i pot arribar on ella vulgui. He unit la dona astronauta amb la terra perquè també és femenina i és qui ens dóna la vida.


El concurs és un encàrrec de l'Ajuntament, que dota el primer premi amb 1.000 euros. La directora del centre, Cristina Subirats, ha destacat la complexitat de la proposta i el treball que es fa al voltant del tema.

Cristina Subirats

És un premi que té una part reflexiva per pensar sobre el tema i té la vessant creativa a l'hora de plasmar la idea. És complex.


El segon premiat ha rebut 250 euros en material i el tercer s'emporta la participació en un 'workshop' formatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.