L'EMD ofereix l'IES Arnau Cadell perquè ASDI pugui fer els casals d'estiu


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD, Montse Turu, ha visitat avui les instal·lacions d'ASDI a Valldoreix.

La presidenta de l'EMD, Montse Turu, ha visitat avui les instal·lacions d'ASDI a Valldoreix.

L'IES Arnau Cadell de Valldoreix podria acollir, aquest mes de juliol, els casals d'estiu que organitza cada any l'Associació Pro Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat, ASDI. Així ho han explicat des de l'EMD, que han ofert aquest equipament davant la manca d'un espai per poder fer aquestes activitats. El govern de Valldoreix també s'ha compromès a facilitar un espai de la piscina municipal als joves d'aquesta entitat.

El govern de Valldoreix ha refermat el seu compromís amb ASDI, que des de ja fa anys compta amb la col·laboració de l'EMD.

A banda dels serveis de la brigada municipal, des de l'entitat s'han compromès a col·laborar amb les activitats de lleure previstes per aquest estiu, tant pel que fa a l'ús de la piscina municipal com pel que fa a la necessitat de trobar un espai per fer els casals. Així ho ha explicat la presidenta de l'EMD, Montse Turu.

Montse Turu

La voluntat és que puguin tenir un espai a la piscina i al complex esportiu municipal, i també estem mirant com compaginar els seus casals amb els nostres.


En aquest sentit, l'IES Arnau Cadell sembla l'opció més adequada perquè ASDI pugui fer els seus casals al mes de juliol. Tot i que aquesta proposta s'ha d'acabar de lligar, la presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, s'ha mostrat molt satisfeta amb aquesta possibilitat.

Enriqueta Guarch

Nosaltres, amn el taller ocupacional, ja no tenim lloc pels casals, i l'IES Arnau Cadell ens queda molt a prop. Però això s'ha d'acabar de lligar.


Altres compromisos de l'EMD són cedir una màquina per segar la gespa, per tal que els propis membres d'ASDI puguin col·laborar a arranjar el jardí de l'entitat, o renovar la senyalització viària i els cartells que indiquin on està el local d'aquesta entitat.

Aquests acords són fruit de la visita que han fet els membres de l'equip de govern de l'EMD a la seu d'aquesta associació, ubicada molt a prop de l'estació dels FGC a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.