Completat el 75% de la primera fase del Pla de Millora de la Floresta


  • Comparteix:

El Pla de Millora de la Floresta ja té el 75% de les actuacions completades. Una vegada acabin les obres que s'estan fent per arranjar la zona del Turó del Sol i la Muntanyesa Sud a finals d'abril, faltarà només el sector del carrer Caqui i el del Golf per finalitzar la primera part del pla. Paral·lelament, aquest abril, l'Ajuntament presentarà als veïns del districte el projecte executiu per reformar les places del Pont del Diari, del Centre i de Pere Planes.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha visitat les obres aquest divendres i ha assegurat que la totalitat de la primera fase estarà acabada a l'estiu, un trimestre més tard del que estava previst. L'objectiu del pla era asfaltar els 41 carrers que encara eren de terra al districte. Segons Calvet, es tracta d'un projecte de millora que intenta respectar el caràcter de la Floresta i la seva relació amb la natura.

Damià Calvet

El Pla de Millora sempre s'ha plantejat com una manera d'eliminar el fang dels carrers. Però alhora, el caràcter de la Floresta fa que la reforma no pugui ser com qualsevol altra. No pot ser només asfalt.


Aquesta primera fase del pla suposa una inversió municipal de 2,49 milions d'euros i consta de 80.000 metres quadrats de carrers. La segona fase començarà a partir del maig amb el procés participatiu per definir com s'ha de desenvolupar. En aquesta part del pla, es rehabilitaran passatges, escales, placetes, cruïlles i corriols del districte.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.