El Banc del Temps s'endú un Premi Ciutat de Sant Cugat en l'any del seu desè aniversari


  • Comparteix:

Els Premis Ciutat de Sant Cugat han reconegut la dècada d'existència a Sant Cugat del Banc del Temps, una iniciativa que es fa a altres ciutats catalanes i europees per ajudar a conciliar la vida laboral i familiar mitjançant l'intercanvi de temps entre els ciutadans. El banc suma 480 socis i proposa intercanvis grupals, conferències, exposicions, festes i celebracions.



A través del Banc del Temps, els participants es posen d'acord per intercanviar estones del seu temps lliure per fer algunes tasques de la vida quotidiana com poden ser l'atenció a la gent gran i la cura de la canalla.

Una de les sòcies, Gemma Freixes, ha subratllat la vàlua de la tasca que fa l'entitat.

Gemma Freixes

Sobretot ens ha servit per conèixer-nos millor. Iniciatives com aquesta ens ajuden a retrobar el contacte entre veïns d'una mateixa ciutat.


Un grup de socis del Banc del Temps s'encarrega de portar la secretaria de l'entitat, ubicada a l'entrada de la Casa de Cultura. La secretaria està oberta els dilluns, de dos quarts de sis de la tarda a vuit del vespre, i els dijous, d'onze del matí a dos quarts de dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.