El PSC de Sant Cugat homenatja Alfonso Guisado i la població de La Haba

Homenatge del PSC a La Haba / Foto: PSC Sant Cugat

Societat

Publicat el 12/mar/16 per Jana Homs

El PSC de Sant Cugat ha celebrat un acte d'homenatge a la localitat extremenya de La Haba aquest divendres al bar 'Encuentro' de l'avinguda de Ragull. La trobada també ha servit per recordar Alfonso Guisado, activista veïnal i principal impulsor de l'agermanament entre La Haba i Sant Cugat, confirmat al ple del febrer i que culminarà amb el viatge de 50 'jabeños' santcugatencs a Extremadura.

L'acte també ha servit, segons els socialistes, per reconèixer la contribució dels immigrants vinguts d'altres punts de l'Estat durant els anys 60 i 70 al creixement de la població de Sant Cugat, com ha explicat el portaveu socialista a l'Ajuntament, Pere Soler.

Pere Soler

És un reconeixement a la manera que va créixer Sant Cugat. Va ser amb l'impuls de les persones vingudes de la resta de l'Estat. Simbolitza també la barreja cultural.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Durant l'homenatge, s'ha entregat una placa a la vídua d'Alfonso Guisado i a Feliciano García, el seu successor en l'impuls de l'agermanament. Actualment hi ha més de 130 persones procedents de La Haba vivint a Sant Cugat.