L'AECC recapta 24.000 euros en la 29a edició del sopar solidari


  • Comparteix:

L'acte es va fer a l'hotel Qgat / Foto: Localpres

L'acte es va fer a l'hotel Qgat / Foto: Localpres

El tradicional sopar benèfic de la delegació local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha reunit 290 assistents i ha recaptat prop de 24.000 euros en la 29a edició de la proposta. La cita solidària ha tingut lloc aquest dissabte a l'Hotel Qgat i al sopar també s'ha pogut gaudir de l'actuació del grup Melòdics, del programa 'Oh Happy Day' de TV3. Com cada any, els diners recaptats es destinaran a projectes d'investigació, activitats de l'entitat i ajuda directa als malalts.

L'organització s'ha felicitat per la bona resposta que aconsegueix any rere any la iniciativa pel gran augment de la participació d'aquest any. El sopar ha reunit 40 persones més que l'edició del 2015, que va recaptar 20.000 euros, i haurien estat més, segons la presidenta local de l'AECC, Marta Martí, 'però la passa de grip ha causat baixes'. Martí, això sí, remarca la seva satisfacció.

Marta Martí

Es veu al final el que estem fent, com es va prosperant i que tot el que recollim va a la investigació i a la prevenció.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, no s'ha perdut la cita solidària i ha destacat que Sant Cugat és una ciutat molt compromesa amb el càncer.

Mercè Conesa

A la nostra ciutat, hi ha una gran consciència de la malaltia del càncer en relació no només amb el suport al malalt, sinó també envers els cuidadors.


El sopar benèfic ha tingut una àmplia representació de l'àmbit institucional, polític, social i econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.