La santcugatenca Claudia Guillot, a la final del certamen de moda jove Hempel Awards


  • Comparteix:

La santcugatenca Claudia Guillot / Foto: Claudiaguillot.com

La santcugatenca Claudia Guillot / Foto: Claudiaguillot.com

L'alumna santcugatenca de l'Escola Superior Oficial de Disseny de Barcelona (LCI Barcelona) Claudia Guillot és l'única participant catalana del 24è certamen internacional de moda jove Hempel Awards 2016, que se celebra a Pequín, a la Xina. Entre les més 2.000 candidatures que s'hi havien presentat, la de Guillot és una de les 31 finalistes d'aquesta cita que tindrà lloc a partir de dijous de la setmana vinent.

Els tres dissenys que la santcuganteca ha presentat desfilaran en aquest esdeveniment. Guillot proposa una interpretació particular del 'new concept' des del punt de vista més artístic.

Claudia Guillot

Vull incentivar que no hi ha cap teixit mort i es pot fer qualsevol cosa. Parteixo de teixits blancs i els manipulo.


Guillot ha explicat que es tracta d'un concurs molt important i és per això que la seva selecció va suposar tota una satisfacció.

Claudia Guillot

Em van dir que era una de les finalistes. Ho veia com una cosa impossible perquè es presenta gent de tot el món. Va ser espectacular.


Guillot cursa actualment el darrer curs del grau en Moda de LCI Barcelona. Una altra alumna del centre, la madrilenya Laura Searle, també és finalista dels Hempel Awards.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.