La imatge gràfica de la Festa Major es decidirà en un concurs


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la Festa Major 2015

Fragment del cartell de la Festa Major 2015

La imatge de la Festa Major de Sant Cugat es decidirà aquest any en un concurs obert a professionals de disseny gràfic. El termini per presentar les obres finalitzarà el divendres 15 d'abril. L'obra guanyadora serà la imatge de la festa i rebrà una dotació de 6.000 euros.

L'Ajuntament recupera així el concurs que es va organitzar per última vegada fa sis anys. El concurs està obert a professionals de disseny gràfic que disposin de la titulació pertinent. S'hi pot participar de manera individual o col·lectiva i els treballs presentats han de ser materials originals i inèdits. El cartell ha d'incorporar la llegenda 'Festa Major de Sant Cugat 2016. Del 28 de juny al 3 de juliol' i el logotip de la Festa Major.

A l'hora d’escollir el guanyador, el jurat tindrà en compte la creativitat de la proposta, la capacitat comunicativa, l'adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats com el programa de la festa, el cartell de l'arrossada, el cartell del 'Paga-li Joan', les pancartes per als escenaris i les aplicacions gràfiques per a l'aplicació de la Festa Major i les adaptacions per a les xarxes socials.

Tots els originals es poden presentar a la Casa de Cultura, de nou del matí a nou del vespre, fins al divendres 15 d'abril. El veredicte del jurat es farà públic el 22 d'abril a la web municipal. El cartell guanyador, els finalistes i els seleccionats pel jurat seran exposats en dates properes a la Festa Major al Centre d'Art Maristany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.