La sèrie sobre malalties mentals 'Obertament' s'emet a partir d'avui


  • Comparteix:

'Obertament' vol eliminar els estigmes que pesen sobre la salut mental / Foto: Obertament.org

'Obertament' vol eliminar els estigmes que pesen sobre la salut mental / Foto: Obertament.org

La sèrie documental sobre salut mental 'Obertament', produïda per La Xarxa, comença aquest divendres l'emissió a Cugat.cat, coproductor de l'espai. Es tracta d'un programa que mostra 11 vides de persones que representen maneres diferents de conviure amb un trastorn mental. La sèrie passa per ciutats com Balaguer, Ponts, Barcelona, Olot i Sant Cugat.



Amb la implicació desinteressada en aquest projecte, Cugat.cat duu a terme una acció de responsabilitat social corporativa, com ha explicat el sotsdirector del grup de comunicació, Joan Miquel Fernández.

Joan Miquel Fernández

Un dels objectius de la sèrie és lluitar contra l'estigma de les malalties mentals. S'han de visibilitzar aquestes problemàtiques i lluitar contra els tòpics.


El capítol que s'ha rodat a Sant Cugat parla de les problemàtiques de salut mental a l'àmbit laboral. S'explica el cas de la Rosa, una mataronina que toca el violí i treballa com a consultora de serveis informàtics en una empresa on contracten persones amb la síndrome d'Asperger per les seves grans capacitats. El de la Rosa és un dels 10 testimonis que recull la sèrie.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.