L'Ajuntament destinarà els 5.500 euros d'estalvi de la Marató de l'Estalgia a combatre la pobresa energètica


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la marató

Imatge de la presentació de la marató

L'Ajuntament ha estalviat 5.500 euros amb la Marató de l'Estalgia, uns diners que destinarà a lluitar contra la pobresa energètica. En concret, es dedicaran a pagar consums, principalment la calefacció, de persones que passen dificultats econòmiques.

La campanya consisteix a conscienciar els treballadors i usuaris dels equipaments municipals sobre l'ús i el consum d'energia. En aquest sentit, promou bones pràctiques per estalviar electricitat, gas i aigua. La marató s'ha desenvolupat durant el febrer, juntament amb els ajuntaments del Prat de Llobregat, Granollers i Sant Boi. Tots quatre consistoris han generat un estalvi global de 44.432 euros, gràcies a una reducció del 19,39% en el consum elèctric en 38 equipaments, del 17,85% en el d'aigua i del 25,70% en el de gas.

A Sant Cugat, s'han promogut accions als edificis de l'ajuntament, la Policia Local, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, el Museu del Monestir i la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.