El Club Muntenayenc demana una subvenció de 120.000 € a la Generalitat per construir la nova seu


  • Comparteix:

La nova seu tindrà 1.600 m2 i es construirà a la Rambla del Celler, a tocar del nou Ajuntament.

La nova seu tindrà 1.600 m2 i es construirà a la Rambla del Celler, a tocar del nou Ajuntament.

El CMSC ha sol.licitat a la Generalitat una subvenció de 120.000 euros per afrontar el finançament de les obres de la nova seu a la Rambla del Celler. L'entitat també recaptarà fons amb una subhasta d'obres d'artistes locals que pretén aconseguir part dels 400.000 euros que li manquen al club santcugatenc.

El Club Muntanyenc Sant Cugat està cercant totes les vies possibles per poder trobar finançament a les obres de la nova seu de l'entitat, pressupostades en 1.650.000 euros. Actualment, l'entitat ha reunit el 75% del cost de les obres gràcies a les quotes del socis, donacions, patrocinis i crèdits.

Malgrat l'esforç econòmic, l'entitat ha hagut de trucar a la porta dels Departaments de Cultura i Esports de la Generalitat per sol.licitar una subvenció de 120.000 euros. El president del Club Muntanyenc, Narcís Castanyer, creu que si tot va bé la subvenció podria fer-se efectiva al llarg d'aquest any:

Narcís Castanyer

Estem en converses. Unes converses que han tingut una molt bona acollida per part de la Generalitat


Un altra via de finançament seran les activitats extraordinàries que farà l'entitat. La primera d'elles serà la subhasta que el col.lectiu ha organitzat pel dia 18 al Sant Cugat Hotel & Restaurante en què es posaran a la venda quadres d'artistes santcugatencs. Narcís Castanyer està convençut que la subhasta permetrà al club reunir un mínim de 15.000 euros gràcies al suport dels pintors de Sant Cugat:

Narcís Castanyer

Haig de dir que els artistes locals s'han portat molt bé amb nosaltres a l'hora de fer front comú amb el finançament de la nova seu


Recordem que la nova seu del CMSC podria ser una realitat al desembre, coincidint amb el 60è aniversari de l'entitat. L'edifici -de tres plantes- s'està construïnt a la rambla del Celler en uns terrenys de 1.000 metres quadrats cedits per l'Ajuntament per 50 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.