Una delegació de Sant Cugat visita La Haba per segellar l'agermanament amb el municipi extremeny


  • Comparteix:

Municipi de La Haba

Municipi de La Haba

Una delegació de Sant Cugat visita La Haba per signar el conveni d'agermanament entre els dos municipis. La comitiva està formada per una setantena de persones, entre santcugatencs amb origen a aquest poble d'Extremadura, membres de Geganters i polítics. La visita s'allarga fins dilluns.

Durant aquestes jornades, s'estrenyeran llaços culturals entre les dues poblacions, amb mostres de la cultura popular. L'acte institucional que oficialitzarà el vincle tindrà lloc Diumenge de Pasqua al matí. El viatge també servirà per retre homenatge al desaparegut Alfonso Guisado, un dels impulsors d'aquesta unió. Un dels presidents del comitè d'agermanament, Félix García, destaca la importància de l'agermanament.

Félix García

Aquí tenim arrels, però no hem perdut mai la nostra terra. Els nostres fills i néts són catalans. Aquesta unió és quelcom molt gran, d'un valor incalculable.


La comitiva de Sant Cugat ha arribat al vespre a La Haba, on els actes han arrencat amb una cercavila fins a l'Ajuntament d'aquesta població amb els Geganters de Sant Cugat i les entitats culturals locals.

Després, la delegació santcugatenca ha estat rebuda de manera institucional a l'Ajuntament a càrrec de l'alcalde, José González. Tot seguit hi ha hagut unes paraules de Juan Pedro Rodríguez i Felix Garcia, presidents del comitè d'Agermanament de La Haba i Sant Cugat, respectivament.

La jornada ha acabat amb un sopar institucional.

Cost del viatge
La quantitat destinada per l'Ajuntament per fer possible l'expedició a La Haba és de poc més de 7.000 euros aproximadament. La xifra inclou l'aportació del consistori per traslladar en un bus els veïns i la comitiva oficial, i un bus especial per dur els membres Geganters i els gegants. També recull les nits a un hotel de dues estrelles per a la comitiva i els membres de Geganters, i obsequis protocol·laris. Els veïns de Sant Cugat amb arrels a La Haba assumeixen el cost del trajecte en bus i les despeses del seu allotjament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.