Sant Cugat i Valldoreix s'uneixen als minuts de silenci en record de les víctimes de Brussel·les


  • Comparteix:

Sant Cugat i Valldoreix s'han afegit aquest dimecres a les mostres de rebuig i condemna als atemptats de Brussel·les amb un minut de silenci en memòria de les víctimes davant del consistori i de la seu de l'EMD. Dues explosions a l'aeroport internacional de Zaventem i una a l'estació de metro de Maelbeekal han provocat la mort d'almenys 34 persones i 187 ferits en un atac reivindicat per Estat Islàmic.

La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha presidit aquest acte en memòria a les víctimes de l'atemptat. Segons Paraira, amb aquest acte la ciutat es vol afegir a les mostres de rebuig a la violència d'arreu d'Europa.

Cristina Paraira

Volem mostrar solidaritat i control a les famílies víctimes d'aquest atemptat horrible i manifestar la nostra condemna més enèrgica a aquestes actuacions que fan desgraciades a moltes famílies i que no porten enlloc.


En senyal de dol, les banderes de l'Ajuntament i les de la plaça de Pompeu Fabra, les de Can Cadena i les de l'edifici de la Brigada d'Obres i Serveis de Valldoreix onejaran a mig pal fins aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.