Amics de la Unesco dedica les activitats de l'abril a les ONG


  • Comparteix:

Una de les xerrades de l'entitat

Una de les xerrades de l'entitat

Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat engega el dimecres 6 d'abril la programació del mes, dedicada a les ONG. Amb una ponència cada dimecres a les sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), l'entitat vol indagar en el món d'aquestes associacions i comprendre el seu paper al món.

La primera ponència tindrà lloc el dimecres 6 d'abril i anirà a càrrec del director de la Fundació Arrels, Ferran Busquets, que parlarà sobre la tasca que la seva entitat fa amb els sense sostre. La següent xerrada serà el 13 d'abril a càrrec del director de comunicació de La Fageda, Albert Riera, que explicarà la història d'aquesta cooperativa.

La presidenta de la fundació Abarta prendrà el relleu el dia 20 amb la ponència 'Dones d'avui i infants del demà'. El punt final a les xerrades arriba el dia 27 amb un xerrada de l'avaluador dels programes de cooperació que presenten les ONG de Sant Cugat, Antonio Royo, que analitzarà si el paper d'aquestes entitats és eficient avui dia.

A banda de les ponències, Amics de la Unesco també programa el Documental del Mes, que es podrà veure a l'ANC el dilluns 25 d'abril, també a les sis de la tarda. 'Joana Biarnés, una entre tots' és la cinta escollida, que recupera la història de la primera fotoperiodista espanyola.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.