La mona de xocolata torna a arrasar a les pastisseries de Sant Cugat


  • Comparteix:

El tradicional pastís de la mona de Pasqua fet de xocolata és el més venut a Sant Cugat. Pel que fa a les figuretes del pastís, la factoria Disney arrasa entre les preferències infantils, tot i que també en destaquen els ninots del film 'La Guerra de les Galàxies'. Amb tot, forns i pastisseries asseguren que la venda de mones va en augment, fet que demostra que la tradició segueix viva a la ciutat.

És tradició que el Dilluns de Pasqua els padrins regalin un patís molt especial als seus fillols: la mona de Pasqua. A mesura que han passat els anys, la tradició segueix ben viva a la ciutat, tot i que amb alguna modificació. Ara ja no són ous cuits els que presideixen el pastís, sinó que ho fan les figueretes de xocolata que escolpeixen els pastissers.

El que sí que es manté intacta és la devoció pel pastís de xocolata. Ho explica el responsable de la pastisseria Sàbat, Josep Sàbat.

Jaume Sàbat

La mona de xocolata és la que es ven més de les quatre classes que fem de tota la vida.


Pel que fa a les figuretes, la factoria Disney ha arrasat a tota la ciutat, segons comenta la responsable de la pastisseria Antonie, Valeria Antonie.

Valeria Antonie

Les figures de la Pepa Pig, la Patrulla Canina i Frozen són les que han agradat més.


Les perspectives de vendes són molt bones, com asseguren els principals forners i pastissers de la ciutat. Han crescut les compres per avançat, tot i que el gruix de vendes s'espera a última hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.