Sant Cugat i La Haba certifiquen el seu agermanament amb la signatura del conveni


  • Comparteix:

Moment de la signatura / Foto: Localpres

Moment de la signatura / Foto: Localpres

Sant Cugat i La Haba han formalitzat el seu agermanament aquest diumenge amb la signatura del conveni per part dels dos alcaldes, Mercè Conesa i José González. La Casa de Cultura de la localitat extremenya ha acollit l'acte, inclòs dins la visita institucional que hi està fent una delegació santcugatenca. Durant l'acte, també s'ha fet un homenatge a Alfonso Guisado, activista veïnal i principal impulsor de l'agermanament.

Amb aquesta signatura, els dos municipis enceten la seva col·laboració i estrenyen els seus llaços d'unió. Amb la presència d'una seixantena de 'jabeños' santcugatencs en representació de les més de 130 persones que formen aquest col·lectiu, s'ha fet la signatura oficial i s'han entregat diversos regals.

A l'acte hi han assistit, a més de la representació institucional santcugatenca i l'alcalde de la Haba, el president de la Diputació de Badajoz, Miguel Ángel Gallardo, i els presidents dels dos comitès d'agermanament, Félix García, del santcugatenc, i Juan Pedro Rodríguez, del 'jabeño'.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat l'emotivitat de l'acte i el record a Alfonso Guisado. Conesa ha afegit que la relació entre La Haba i Sant Cugat pot aportar molts beneficis a la nostra ciutat.

Mercè Conesa

Permetrà treballar des de poblacions diferents aspectes importants com el medi ambient, joventut, cultura popular i tradicional, i els gastronòmics.


Per la seva part, l'alcalde de La Haba, José González, ha remarcat la importància de l'agermanament per al seu municipi, i l'emotivitat d'aquest acord.

José González

La gent venia i em deia que feia molt temps que no veia altres persones. S'ha produït un retrobament i molta emoció.


Prèviament a la signatura, els Geganters de Sant Cugat i el Grupo de Coros y Danzas Nuestra Señora de la Piedad han ofert una mostra conjunta de danses i cultura popular.

Sant Cugat també està agermanada amb la Daira de l'Argub i Alba, al Piemont italià.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.