El Teatre-Auditori i Dolors Vilarasau, premis Venus i Paul Harris del Rotary Club


  • Comparteix:

Dolors Vilarasau i el Tetare-Auditori premiats pel Rotary Cub / Foto: Maragallacasa.cat

Dolors Vilarasau i el Tetare-Auditori premiats pel Rotary Cub / Foto: Maragallacasa.cat

La directora de teatre i presidenta d'Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, i el Teatre-Auditori són els guanyadors dels premis Paul Harris i Venus de Sant Cugat, respectivament, que atorga el Rotary Club anualment. L'entrega de premis es farà durant la 25a Nit Rotària el 4 de juny al restaurant Masia Ametller.

Dolors Vilarasau va dirigir el primer espectacle als 19 anys i des de llavors ha dut a terme més de 50 obres de teatre, que sovint són reelaboracions de textos poètics amb música i dansa. Vilarasau ha fet molts treballs a la ciutat, entre els quals destaca la direcció de 'Pedra i Sang' que s'interpreta cada Nadal des de l'any 2000 al claustre del Monestir.

És presidenta de l'Associació Amics de Pedra i Sang, que va néixer el 2005 per promoure la continuïtat de l'obra nadalenca. També té la funció de fomentar la cultura a Sant Cugat i és per això que l'entitat organitza tertúlies i lectures. Vilarasau explica a Cugat.cat que ha rebut el guardó Paul Harris amb sorpresa i l'atribueix a la seva llarga trajectòria.

Dolors Vilarasau

Suposo que el premi té a veure amb la meva edat i trajectòria, amb el teatre i amb la relació que tinc amb la ciutat de Sant Cugat, ja que des dels 15 anys que estic fent teatre en aquesta ciutat.


A més, Vilarasau ha afegit que se sent identificada amb el creador dels premis, Paul Harris, pel servei a la comunitat i el sentit ètic del treball que representa.

El premi Venus de Sant Cugat s'atorga a una entitat. Enguany, se l'endurà el Teatre-Auditori, que funciona des del 1993 amb una programació que inclou un gran ventall de disciplines artístiques i que proposa diverses activitats complementàries com l'OFF Teatre-Auditori, 'Parlem de...' i 'Una hora de dansa', entre altres. Ho agraeix la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, com a reconeixement a la direcció i al servei tècnic.

Carmela Fortuny

És un reconeixement a les persones que fan possible que l'Ajuntament i, concretament, el Teatre-Auditori puguem rebre aquest premi.


El Teatre-Auditori va tancar la programació estable de 2015 amb 57.122 espectadors.


A les passades edicions han rebut el premi Paul Harris el pastisser Jaume Sàbat, l'artista Josep Grau-Garriga i l'editor Ramon Grau, entre altres. El premi Venus l'han rebut entitats com el Grup Mediterrània i el Taller Jeroni de Moragas.

El Rotary Club, a més, destina part dels seus recursos a la lluita contra la poliomielitis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.