Els invents, eix temàtic de la Setmana de la Ciència de l'Olivera amb més de 50 activitats


  • Comparteix:

La Setmana de la Ciència arriba enguany a la seva 5a edició / Foto: Cedida

La Setmana de la Ciència arriba enguany a la seva 5a edició / Foto: Cedida

La Setmana de la Ciència de l'escola l'Olivera arriba a la cinquena edició amb més d'una cinquantena d'activitats programades. Els invents seran l'eix temàtic de l'edició d'enguany que, un any més, compta amb la participació dels pares i mares de l'escola per oferir els tallers. Les activitats tindran lloc de dilluns a divendres de la setmana que ve en horari escolar.

La directora de l'escola, Judith Pinó, explica que aquest 2016 han superat totes les expectatives i que, per primera vegada, s'han programat més de 50 tallers.

Judith Pinó

Enguany hem superat les expectatives i realitzarem 52 tallers de coses ben diverses: vindran pares i mares a fer tallers d'inflar globus amb vinagre, de fer làmpades de lava, de litografia i altres.


Cinc anys després de la primera edició, que va començar arran de la proposta particular d'una mare de l'escola, la iniciativa s'ha convertit en una cita obligada del calendari escolar de l'Olivera. Pinó assegura que el secret per continuar creixent any rere any rau en la implicació dels pares i mares de l'escola i 'la il·lusió de l'equip docent que el lidera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.