Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat renoven la junta i la presidència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una conferència organitzada pels Amics de la Unesco / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una conferència organitzada pels Amics de la Unesco / Foto: Localpres

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat han renovat la junta directiva i la presidència. Isabel González substitueix Rafael Recolons en el càrrec de president i encapçala el nou equip que té l'objectiu d'ampliar el nombre de socis i rejovenir-lo.

La nova junta directiva està formada per Rous Jaume, a la vicepresidència, Eduard Delgado, com a tresorer, Neus Colet, com a secretària, i pels vocals Joan Colet, Josep Domínguez i Jordi Roca.

Rous Jaume ha explicat a Cugat.cat que el perfil que busquen com a nous socis són persones d'entre 55 i 65 anys que aportin noves idees.

Rous Jaume

Volem captar socis nous, gent una mica més jove. Necessitem gent d'entre 55 i 65 anys que aportin noves idees i portar-les a la pràctica.


L'associació voldria arribar al centenar de socis. A més, l'entitat vol continuar impulsant el cicle del 'Documental del mes' amb llargmetratges de qualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.