Oberta la convocatòria de la 3a edició del FesCamp


  • Comparteix:

Anterior edició del festival

Anterior edició del festival

El Fescamp, el festival d'art, comunitat i medi ambient, arriba a la tercera edició i amplia a un any el procés de desenvolupament dels projectes creatius. La convocatòria està oberta a 'professionals i artistes sensibilitzats amb temàtiques socials i ambientals' i els interessats poden presentar les propostes fins al 23 d'abril.

La iniciativa vol posar de relleu problemes i oportunitats en la relació entre els barris de Sant Cugat i l'entorn natural. En aquesta edició, el certamen ha renovat l'equip organitzador i manera de fer. Així doncs, enguany no hi haurà un dia concret on es donarà forma a les idees presentades sinó que s'obre convocatòria per a la jornada Fescamp que tindrà lloc el maig del 2017. D'aquesta manera, els participants disposaran d'un any per desenvolupar la proposta i disposaran de 3.000 euros.

Els treballs poden ser individuals o col·lectius i s'han d'inscriure en les arts contextuals, l'arquitectura, la sociologia, l'antropologia, el treball comunitari o el medi ambient. La participació està oberta a interessats de fora de la ciutat.

Els participants hauran de presentar els interessos, les motivacions i la metodologia de treball juntament amb un currículum visual o portafoli dels projectes ja desenvolupats. Els participants admesos formaran equip amb un agent o col·lectiu local, convidat per l'organització, i algun membre de l'equip Fescamp.

Les propostes s'han de fer arribar a l'adreça fescamp@fescamp.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.