Amnistia Internacional Catalunya elegeix president aquest dissabte a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'entitat es reunirà a la Casa de Cultura

L'entitat es reunirà a la Casa de Cultura

Amnistia Internacional Catalunya celebra aquest dissabte a Sant Cugat la 22a assemblea de socis. La trobada, prevista a la Casa de Cultura a partir de dos quarts d'onze del matí, servirà per nomenar el nou president en substitució de Maria Cañadas.

L'assemblea de socis serveix per aprovar el pla d'acció anual, els comptes de l'any anterior i el pressupost. També s'elegeixen els membres del comitè executiu. En aquesta ocasió, els socis hauran d'elegir el nou president, ja que Maria Cañadas deixa el càrrec que ha ostentat des del 2012 per motius personals. Xavier Burgués, del grup de Granollers, és l'únic candidat a la presidència.

A Catalunya, Amnistia Internacional té 14 grups locals, entre ells el de Sant Cugat, que és compartit amb Cerdanyola. Té una dotzena d'activistes estables i al municipi hi ha més de 350 persones associades a l'entitat. A tot el país, els associats a Amnistia Internacional superen els 15.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.