Promusa farà un sorteig per establir l'ordre d'adjudicació dels pisos de lloguer general


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un sorteig anterior

Imatge d'arxiu d'un sorteig anterior

L'empresa municipal Promusa farà un sorteig per establir l'ordre d'adjudicació del registre de sol·licitants d'un habitatge de protecció oficial (HPO) en la modalitat de lloguer general el 8 de juny. El sorteig es farà a la Casa de Cultura, a dos quarts de set de la tarda, davant notari i l'entrada serà lliure.

El sorteig s'efectuarà perquè l'anterior registre de sol·licitants ja s'ha esgotat. Per tant, el sorteig no servirà per adjudicar els pisos d'una promoció sencera sinó per establir l'ordre d'adjudicació dels habitatges que quedin disponibles del conjunt de les promocions de Promusa, que en total són 272 pisos.

Actualment, Promusa té vuit pisos de lloguer general de diverses promocions que han quedat buits i que es lliuraran a través del nou ordre d'adjudicació establert en aquest sorteig.

Per optar a un d'aquests habitatges de lloguer general, cal que els ciutadans s'inscriguin al registre de sol·licitants d'habitatge amb protecció oficial de Sant Cugat abans de les sis de la tarda del dimecres 18 de maig. Les inscripcions s'han de fer en línia al web de Promusa i posteriorment registrar-les presencialment a l'Oficina Local d'Habitatge, ubicada al carrer d'Elies Rogent, número 10. L'horari d'atenció és de dilluns a dijous, de nou del matí a dues del migdia, i de quatre a sis de la tarda. Els divendres només s'atén en horari de matí.

Quatre promocions disponibles
En aquest moments l'Ajuntament, a través de Promusa, té un parc de 272 habitatges de lloguer general repartits en quatre promocions: Benet Cortada (64), Vall-Seca (50), plaça Rabassaires (72) i Altimira (86 pisos de promoció privada gestionats per Promusa).

Els contractes d'arrendament tenen una durada de cinc anys, prorrogables per a períodes successius de dos anys, sempre que se segueixin complint els requisits establerts, fins un màxim de 15 anys, moment en el qual el Consell d'Administració es replantejarà la vigència o la reforma de les actuals bases d'adjudicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.