La Xarxa de Dones Emprenedores celebra avui la primera trobada de treball


  • Comparteix:

Logotip de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat / Foto: Facebook de la iniciativa

Logotip de la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat / Foto: Facebook de la iniciativa

La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat organitza aquest dijous la primera trobada de treball amb la intenció de presentar els objectius de l'entitat, que va néixer fa un mes. La cita té lloc a l'altell del Somewhere Cafè a les sis de la tarda.

Una de les impulsores del projecte, Susana Garcia, ha explicat a Cugat.cat que, després del primer mes de vida, cal marcar uns objectius comuns.

Susana Garcia

Ara ens veiem en la necessitat de donar-li una forma, reunir-nos i decidir què volem per a aquesta xarxa. Hem de veure quins objectius ens marquem.


La trobada començarà amb la conferència 'Fortalesa emocional aplicada a l'emprenedoria o quan la realitat pot superar el teu somni', a càrrec del psicòleg Tomás Navarro. Posteriorment, es farà una presentació dels projectes laborals de les assistents. La intenció és oferir les eines per prendre les decisions i saber gestionar les emocions en els negocis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.