Comín situa la construcció d'un únic hospital comarcal com alternativa als centres previstos a Rubí i Cerdanyola


  • Comparteix:

Moment de la reunió / Foto: Localpres

Moment de la reunió / Foto: Localpres

El conseller de Salut, Toni Comín, assegura que les dificultats econòmiques de la Generalitat fan més factible la construcció d'un únic hospital comarcal al Vallès Occidental en lloc de tirar endavant els centres de referència previstos a Rubí i Cerdanyola. Comín ha plantejat aquesta possibilitat en una reunió amb l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, que ha reivindicat la seva ciutat com el municipi que hauria d'acollir aquest nou hospital de referència a la comarca.

En un comunicat del consistori veí, Martínez creu que Rubí, que havia ser seu de l'hospital de referència Vicente Ferrer, és la ciutat que reuneix a la comarca les condicions per acollir un nou dispositiu sanitari del Vallès Occidental. Per l'alcaldessa, el fet que Rubí tingui una mala connexió amb el transport públic per anar a Terrassa fa imprescindible assumir aquest possible hospital comarcal per millorar l'atenció hospitalària dels ciutadans.

Les últimes demandes santcugatenques
Al ple de març, Sant Cugat va acordar demanar a la Generalitat un hospital de proximitat amb els vots de Convergència i C's. El text sol·licita al govern que valori si cal construir un nou equipament o optar per l'ús d'espais buits de l'HGC. La resta de grups hi van votar en contra, ERC-MES, ICV-EUiA i el PSC van coincidir a defensar inversions en centres públics i no privats.

De fet, aquell ple municipal va rebutjar amb els vots de Convergència i C's la proposta del PSC de reclamar la construcció de l'hospital de referència comarcal Vicenç Ferrer ja que la seva moció, van dir, ja recull la necessitat d'un centre de proximitat. La resta de grups va donar suport a la proposta socialista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.