Sant Cugat és avui l'epicentre de la lluita contra el sedenterisme en el Dia Mundial de l'Activitat Física


  • Comparteix:

Una imatge de la Mitja Marató

Una imatge de la Mitja Marató

La 58a Marxa Infantil, la caminada per a adults i la 8a Trobada Comarcal de Dansa són les activitats que es duen a terme aquest diumenge en el marc de l'acte central del Dia Mundial de l'Activitat Física, del qual Sant Cugat és ciutat amfitriona. La jornada pretén lluitar contra el sedentarisme i sensibilitzar la població sota el lema 'Infant actiu=adult saludable', amb l'objectiu fixat en l'ensenyament d'hàbits en els més joves. La sortida de la caminada d'adults, a dos quarts d'onze del matí al parc de Ramon Barnils, anirà presidida per la consellera de Presidència, Neus Munté.

Les activitats es desenvolupen al territori català entre l'1 i el 15 d'abril. Sant Cugat ha acollit aquest dimecres algunes activitats, però el plat fort arribarà aquest diumenge, amb uns actes que donaran el tret de sortida a les nou del matí amb la Marxa Infantil, organitzada pel Club Muntanyenc.

D'onze del matí a una de la tarda, hi haurà una Caminada per a Adults d'uns quatre quilòmetres amb sortida des del parc de Ramon Barnils, on es durà a terme la Trobada Comarcal de Dansa.

La jornada servirà per posar en valor els objectius 'Acumula 30 minuts cada dia d'activitat física', per a adults, i 'Acumula 60 minuts d'activitat física', per als més joves. Sant Cugat pren el relleu de Mollerussa com a seu dels actes centrals, una cita en què Catalunya participa des del 2010.

La Generalitat, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) i la Fundació Agrupació formen part de l'organització dels actes del Dia Mundial de l'Activitat Física.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.