L'autoescola Valls celebra 40 anys amb un relleu generacional


  • Comparteix:

Moment de la celebració

Moment de la celebració

L'autoescola Valls ha bufat aquest dissabte 40 espelmes que testimonien més de quatre dècades d'implicació amb la ciutat. En un moment en què les autoescoles pateixen per la manca d'examinadors i l'aparició de centres 'exprés', el centre santcugatenc segueix apostant per la proximitat amb els seus alumnes com a clau de l'èxit.

Mantenir els estàndards de qualitat i apostar per un tracte personalitzat amb els alumnes són les claus que han fet que l'Autoescola Valls arribi a la quarantena amb bon estat de salut. Ho afirma Jaume Valls, fill del fundador del centre i actual propietari, que afirma que en aquests anys les autoescoles han canviat molt i que cal anar adaptant-se als nous temps.

Jaume Valls

La situació és la que és a causa que els preus són els que són arran de la crisi, que la benzina ha pujat. El repte principal que tenim ara mateix és mantenir la proximitat amb l'alumne.


Els membres de l'autoescola han celebrat l'efemèride amb un pica-pica i música en directe al seu local del carrer de la Creu. Valls afirma que la celebració ha arribat en un moment de tranquil·litat i poc després que el seu pare li hagi traspassat la direcció de l'empresa. És un combinat que ha fet que l'organització es plantegi fer una altra celebració més gran en un futur.

Jaume Valls

Els 40 anys ens han enganxat en un moment que no hi ha govern a Madrid i no hi ha queixes d'examinadors. Aprofitant aquesta tranquil·litat hem volgut celebrar els 40 anys, però en un futur ho farem amb més cara i ulls.


L'autoescola té dos centres a Sant Cugat i un a Rubí. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha participat de les celebracions que han tingut lloc al local del carrer de la Creu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.