Hernán Cortés és nou fill adoptiu del CPA


  • Comparteix:

Moment del bateig

Moment del bateig

Hernán Cortés ha rebut aquest dissabte el títol d'andalús adoptiu que atorga cada any el Centro Popular Andaluz (CPA). El bateig ha tingut com a padrins el vicepresident de l'entitat, Antonio Cabezas Álvarez, i la seva dona. Una actuació musical, un pica-pica i un sopar formal han servit per celebrar aquesta festa de la integració.

Fa 30 anys que el CPA atorga el títol d'andalús adoptiu a una persona no nascuda a Andalusia que està estretament vinculada a l'entitat. Enguany, l'escollit ha estat Hernán Cortés, un nomenament que el president de l'entitat, Antonio Rodríguez, afirma que els fa 'especial il·lusió per la relació de la família de Cortés amb el CPA'.

Antonio Rodríguez

La gent pot pensar que si parlo d'Hernán Cortés em refereixo a un conquistador d'Amèrica, però és un soci de l'entitat amb un llarg currículum en favor del CPA. Tant ell com la família tenen molta relació amb el centre i per això li hem volgut donar aquesta distinció.


La iniciativa de l'andalús adoptiu va néixer arran d'una proposta similar nascuda a San Diego a la dècada dels 80 i que els santcugatencs van conèixer a través de la publicació 'Andalucía Exterior'.

El bateig s'ha concelebrat amb vi dolç en substitució de l'aigua beneïda. El cantaor Toni Torres ha posat l'apunt musical a la celebració. L'acte ha continuat amb un sopar de germanor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.