Rafel Bagot presenta avui el llibre 'Corre, vola, viu!' al Museu del Monestir


  • Comparteix:

Rafel Bagot, en la visita al 'Sant Cugat a fons'

Rafel Bagot, en la visita al 'Sant Cugat a fons'

El periodista resident a Sant Cugat Rafel Bagot presenta el seu primer llibre, 'Corre, vola, viu!', aquest dijous a les vuit del vespre al Museu del Monestir. El metereòleg santcugatenc i company a TV3 de Bagot, Enric Agud, s'encarregarà de la presentació.

'Corre, vola, viu!' narra les experiències viscudes en els seus viatges arreu del món. Són anècdotes divertides, curioses i a vegades perilloses explicades amb passió. Bagot reivindica el paper del viatger abans que el del turista i especialment el plaer de conèixer el 'paisatge humà', com ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

Rafel Bagot

Jo crec molt en el paisatge humà, en tornar, en conèixer. És molt bonic anar a fer-se les fotos a les piràmides o la Torre Eiffel, però el paisatge humà és una cosa que em mou bastant.


Les anècdotes al voltant de l'esport també estan molt presents a l'obra, una temàtica que sempre ha entusiasmat el periodista, com la vegada que es va colar a un partit de l'NBA en un viatge a Nova York.

Rafel Bagot

Ens vam aconseguir acreditar i, un cop érem allà, era com si fóssim dos periodistes de veritat. Havíem treballat molt en mitjans locals, però en aquell moment érem a l'NBA amb americana i corbata. Ens vam plantar allà com si fóssim de qualsevol diari importantíssim.


Rafel Bagot és de Blanes, però fa 25 anys que viu a Sant Cugat. Durant més d'una vintena d'anys, ha treballat a l'equip d'esports de TV3 i, en l'actualitat, forma part del programa 'Espai Terra' de Televisió de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.