Sant Cugat participarà al 2n Campionat Mundial d'Idees


  • Comparteix:

Concepció Curet i Joana Barbany han presentat la proposta / Foto: Localpres

Concepció Curet i Joana Barbany han presentat la proposta / Foto: Localpres

Sant Cugat participarà al 2n Campionat Mundial d'Idees divendres de la setmana que ve. La jornada, amb el lema 'Sant Cugat respira bé!', coincideix amb el Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació que se celebra el 21 d'abril. L'objectiu de la proposta és convidar a la reflexió i a la recerca creativa de solucions a diferents reptes de la societat. Les activitats, que es faran a EsadeCreapolis i al Parc Ramon Barnils, tindran lloc entre dos quarts de deu del matí i les dues del migdia.

20 ciutats de set països competiran divendres que ve en una pluja d'idees global que tractarà cinc temes que preocupen la societat. A Sant Cugat, la iniciativa proposa tres temàtiques: l'àmbit empresarial, l'educació i el carrer. La directora de GlobalMed, Concepció Curet, ha dit que 'tothom és creatiu' però que 'falta un entorn que potenciï la nostra creativitat'.

Concepció Curet

Es tracta d'aportar idees, que algunes poden ser boges. Els millors descobriments s'han generat a partir d'una idea que ha semblat boja que s'ha treballat i ha donat una oportunitat de negoci innovadora.


Dilluns 25 d'abril es publicarà un llistat de les 10 idees més suggerents. El mateix dia s'anunciarà quina és la ciutat guanyadora del campionat, que serà aquella que més idees hagi aportat al certamen.

La participació al campionat és gratuïta. Els interessats s'han d'inscriure a partir d'aquest divendres a la web de l'Ajuntament i a Businesspoint.club.

Es pot seguir el campionat a Twitter i Periscope a través del perfil @iwcsantcugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.