L'Ajuntament crea Hola Sant Cugat, una aplicació mòbil per facilitar l'arribada als nouvinguts


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha creat l'aplicació per a mòbils Hola Sant Cugat, una eina per facilitar la integració als 3.000 nouvinguts que arriben cada any a la ciutat. L'app complementa la guia en paper que el consistori entrega a les persones que s'instal·len per primera vegada al municipi i recull els serveis bàsics de la ciutat.

L'objectiu d'aquesta eina és oferir la informació necessària per fer els primers passos a la ciutat com empadronar-se, rebre atenció mèdica, escolaritzar els fills, estudiar i formar-se, i com implicar-se amb les més de 450 entitats de la ciutat, entre altres. Ho explica la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

És una guia d'acollida. No pretén ser una guia turística ni de tots els serveis de Sant Cugat. S'ha treballat molt perquè sigui una cosa concreta i bàsica per a nouvinguts.


Algunes de les característiques de l'aplicació, que permet tenir els continguts actualitzats, són l'accés a la geolocalització de contingut amb un mapa interactiu amb els principals equipaments de la ciutat, fer trucades i tràmits municipals. Una altra de les particularitats d'aquesta eina és que només requereix l'ús d'Internet per descarregar l'aplicació. Una vegada instal·lada al mòbil, es pot fer servir sense estar connectat a la xarxa.

L'aplicació està disponible en català, castellà, anglès i francès. Es pot descarregar gratuïtament per a dispositius Android i iOS.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.