L'ONG Proactiva Open Arms rebrà més de 2.300 euros dels treballadors de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Proactiva Open Arms treballa a la costa de Lesbos /Foto: Proactivaopenarms.org

Proactiva Open Arms treballa a la costa de Lesbos /Foto: Proactivaopenarms.org

Proactiva Open Arms, l'ONG catalana que es dedica al rescat de refugiats que arriben a l'illa grega de Lesbos, rebrà una donació de 2.364 euros a través de la plataforma Teaming. La campanya de micromecenatge es finança amb l'euro mensual que els treballadors de l'Ajuntament implicats aporten del seu salari. El lliurament de la recaptació es farà aquest divendres, a un quart de tres de la tarda a la sala de plens, i tindrà la presència del director de l'entitat, Òscar Camps.

Proactiva Open Arms és una ONG de socorristes de Badalona que al setembre va decidir traslladar-se a l'illa on arriben la majoria dels refugiats que fugen de la guerra a Síria. Allà, cobreixen un 17 quilòmetres de costa on ajuden a arribar a terra i a rescatar les embarcacions que creuen el Mediterrani per arribar a Europa. Un documental codirigit per la periodista santcugatenca Arantza Díez recull la seva activitat.

La plataforma de microdonacions Teaming està establerta a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.