La web municipal, reconeguda amb el segell Infoparticipa


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recollit el reconeixement / Foto: Premsa Ajuntament

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recollit el reconeixement / Foto: Premsa Ajuntament

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha atorgat aquest dimecres el segell Infoparticipa a l'Ajuntament per la qualitat i transparència de la web municipal. El consistori ha complert al 100% els 52 indicadors que puntua l'estudi.

El treball avalua la informació que els ciutadans troben a la seva web municipal en cinc apartats: coneixement dels representants polítics, gestió de recursos col·lectius, gestió dels recursos econòmics, informació sobre el municipi i eines de participació.

Els consistoris amb més d’un 75% dels indicadors complerts reben el Segell Infoparticipa de reconeixement amb l’objectiu de convertir-se en un exemple per als municipis que encara no inclouen informació bàsica al seu web institucional. El de Sant Cugat ha obtingut el 100%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.