David Feliu guanya el concurs de cartells de Festa Major amb un disseny inspirat en les tradicions i la naturalesa


  • Comparteix:

El disseny formarà part de tota la programació de la Festa Major

El disseny formarà part de tota la programació de la Festa Major

L'artista santcugatenc David Feliu és el guanyador del concurs de cartells de Festa Major amb una obra titulada 'Festa'. El disseny està inspirat en les tradicions i ubicacions més arrelades de la ciutat com el Paga-li Joan i l'entorn del Parc Natural de Collserola. L'obra ha estat seleccionada entre els 52 cartells que s'han presentat al concurs i es convertirà en la imatge oficial de la Festa Major, que se celebrarà del 29 de juny al 3 de juliol.

La proposta il·lustra la festa del Paga-li Joan amb la utilització d'elements com el vano i el ram. El cartell es complementa amb elements naturals com branques i fulles d'arbre que representen l'entorn natural de Collserola.

La imatge s'adaptarà a tots els formats com el programa de la festa, el cartell de l’arrossada, el cartell del Paga-li Joan, les pancartes per als escenaris i les aplicacions gràfiques per a l'aplicació per a mòbils de la Festa Major i les adaptacions per a les xarxes socials.

David Feliu rebrà una dotació de 1.000 euros i l'elaboració dels productes i elements comunicatius té un pressupost de 5.000 euros.

Álvaro Pérez i Enric Muñoz han quedat en segona i tercera posició, respectivament. El cartell guanyador, els finalistes i els seleccionats pel jurat seran exposats durant les dates pròximes a la Festa Major al Centre d'Art Maristany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.