L'Espai Lluís Ribas inicia una recollida de roba per als infants afectats pel terratrèmol de l'Equador


  • Comparteix:

Lluís Ribas, a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

Lluís Ribas, a l'estudi Ramon Barnils de Cugat.cat

L'Espai Lluís Ribas ha iniciat una recollida de roba per a infants de zero a 10 anys que van patir el terratrèmol que va sacsejar l'Equador fa dues setmanes. L'artista responsable d'aquesta galeria, a canvi, entregarà làmines seves o llibres d'art.

Ribas ha explicat aquest dilluns a la tertúlia radiofònica 'El Gall del Monestir' que ha engegat aquesta iniciativa perquè coneix un veí de Sant Cugat originari de l'Equador que, a finals de mes, viatjarà al país sud-americà per portar-hi material. Membres de la seva família han patit danys materials, però no personals, arran d'aquest desastre natural.

Lluís Ribas ha explicat els detalls d'aquesta proposta solidària.

Lluís Ribas

Demanem a tothom que pugui roba de zero a 10 anys. A qui passi per l'Espai Lluís Ribas, els canviaré el material per làmines o llibres. Fa molta falta perquè estan passant uns moments molt tràgics.


El terratrèmol va tenir lloc dissabte 16 d'abril al nord-oest de l'Equador i va causar més de 600 víctimes mortals, una cinquantena de desapareguts i més de 16.000 ferits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.