L'AP-7 a l'alçada de Sant Cugat es tanca al trànsit durant les nits a causa de les obres


  • Comparteix:

La circulació es desvia per la B-30 fins aquest dissabte

La circulació es desvia per la B-30 fins aquest dissabte

L'autopista AP-7 estarà tancada al trànsit totes les nits, fins dissabte, entre Sant Cugat i Barberà a causa de les obres d'ampliació que s'hi estan realitzant. Entre dos quarts de 10 de la nit i les 6 del matí, la circulació es desviarà a través del lateral de la B-30.

Els treballs d'ampliació de la calçada de l'AP-7 han obligat a tancar-la al trànsit, en ambdós sentits de la marxa, entre els quilòmetres 147, a l'alçada de Barberà, i 152, a Sant Cugat. La interrupció es realitzarà entre dos quarts de 10 de la nit i les 6 del matí, aprofitant les hores de menys intensitat de circulació. El trànsit es desviarà, dins d'aquest horari, a través dels laterals de la B-30.

L'empresa concessionària de l'AP-7, Acesa, ha informat que els talls s'allargaran fins la matinada de dissabte, i es repetiran entre dilluns i dimecres de la setmana vinent.

Durant aquests dies, Acesa portarà a terme les obres d'ampliació de l'AP-7 entre Sant Cugat i Barberà, on es passarà dels dos carrils actuals a tres. Aquests treballs coincideixen amb les obres que porta a terme el Ministeri de Foment, que consisteixen en la construcció d'un quart carril de 18 quilòmetres de longitud a diferents trams, entre ells el que va de Sant Cugat a El Papiol, un dels que més pateix les retencions a les hores punta.

Els treballs inclouen l'eliminació d'algunes cruïlles a nivell a la B-30, el que permetrà la supressió dels semàfors que ara regulen la circulació en aquests punts.
Aquesta actuació ha obligat a tancar la sortida des de l'autopista a Rubí i Sant Cugat, tal com indiquen les senyalitzacions, que adverteixen de l'obligació de circular per la B-30 per anar a aquests destins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.