Obre les portes MI7: Medusa Corp., el primer 'escape room' de Sant Cugat


  • Comparteix:

És el primer joc d'aquest tipus ubicat a Sant Cugat / Foto: Facebook MI5 Medusa Corp

És el primer joc d'aquest tipus ubicat a Sant Cugat / Foto: Facebook MI5 Medusa Corp

L''escape room' MI7: Medusa Corp. ha obert les portes aquest dilluns i es converteix en la primera activitat d'aquestes característiques a Sant Cugat. Aquest joc d'escapisme està situat al carrer de Santa Joaquima i proposa una dinàmica de grup en la qual els participants hauran de posar-se en la pell d'agents secrets per acomplir una missió. El preu de cada partida, que dura 60 minuts, és de 65 euros per grup, que pot estar format per entre dues i cinc persones majors de 16 anys.

Per participar-hi, els jugadors hauran de fer una reserva i, un cop feta, rebran instruccions de la missió per submergir-se en una història d'espionatge. L'objectiu final, però, no serà obrir la porta de l'habitació a diferència del que és habitual en aquest tipus de joc. Ho ha explicat una de les impulsores de la iniciativa, Eulàlia León, de l'empresa Actua, especialistes en 'coaching' per a joves, reforç acadèmic i mediació familiar.

Eulàlia León

Hem ideat una història que és d'agents secrets on es té un objectiu que s'ha d'aconseguir. Per fer-ho s'utilitzen pistes i la resolució d'enigmes. És un treball en equip i viu.


El joc està pensat, en principi, com una proposta d'oci per a grups. Tot i això, les impulsores apostaran també per enfocar la iniciativa a empreses.

Eulàlia León

Hi ha la part d'oci pensada per a tothom, però com que hi ha la part de treballar competències i habilitats també està enfocat a empreses i a la construcció del 'team building'.


Els 'escape rooms' són unes propostes d'oci en auge i a Barcelona ja superen la desena. El MI7: Medusa Corp està obert els divendres a partir de dos quarts de nou del vespre, i els dissabtes i diumenges de dos quarts de deu del matí a deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.