Joventuts Musicals ofereix avui un concert benèfic per recaptar fons a favor del Parkinson


  • Comparteix:

Membres de Cor de Dama / Foto: Facebook Cor de Dama

Membres de Cor de Dama / Foto: Facebook Cor de Dama

Cor De Dama actua aquest dissabte a les set de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música en un concert benèfic per al Parkinson organitzat per Joventuts Musicals de Sant Cugat (JJMM). L'acte forma part del conjunt d'activitats organitzades amb motiu del Dia Mundial del Parkinson amb l'objectiu de sensibilitzar els santcugatencs sobre la malaltia.

El grup està format per 25 dones que interpretaran un repertori molt variat d'estils musicals, des de cançons populars catalanes fins als Beatles.

Cada d'any l'entitat organitza un concert per ajudar la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson. La membre de Joventuts Musicals Sara Bañeras ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que les dues associacions tenen una estreta unió.

Sara Bañeras

Sabem de la relació terapèutica que té la música pel Parkinson i volem contribuir amb aquest concert per ajudar a la malaltia.


Les entrades tenen un preu de 10 euros o de dos euros per als socis de les Joventuts Musicals. Es poden reservar amb un correu electrònic a santcugat@catparkinson.org o al telèfon 636 608 964.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.