El bar de La Unió tancarà amb l'inici d'obres i la gestió es decidirà en concurs públic


  • Comparteix:

Projecte de remodelació de La Unió, on s'inclou el nou bar

Projecte de remodelació de La Unió, on s'inclou el nou bar

El bar de La Unió Santcugatenca tancarà mentre durin les obres de remodelació del futur equipament, que està previst que comencin al llarg de l'any vinent. Arran del conveni signat entre l'Ajuntament i La Unió per salvar l'entitat, l'adjudicació d'aquest servei es farà a través d'un concurs públic. Ho ha confirmat a Cugat.cat el president de La Unió, David Pujol, que encara desconeix com compensar els actuals llogaters del bar, que tenien contracte fins al 2022.

Pujol ha explicat que la relació entre l'entitat i els responsables de l'establiment és cordial i que s'està actuant amb transparència. En tot cas, fins que no es defineixi el calendari d'obres no es podran iniciar les negociacions.

David Pujol

Quan comencin les obres, el bar haurà de tancar. M'asseuré a negociar i a parlar quan tingui una data concreta, però encara no la tinc.


La junta de govern ha aprovat aquest dimarts la signatura del contracte que permetrà que s'engegui la fase de redacció del projecte per remodelar l'espai centenari, que s'haurà de presentar en un màxim de sis mesos. El despatx Dilmé Fabré Torras i Associats va guanyar el concurs per rehabilitar l'espai amb una proposta de 400 localitats retràctils que permetran convertir-lo en una sala diàfana per a ball, concerts i àpats institucionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.