Tancar set dies consecutius una hora abans, proposta de sanció al Baobab per obrir la nit de Nadal fora d'horari


  • Comparteix:

Halassane N'Diaye, durant una entrevista amb Cugat.cat al Baobab

Halassane N'Diaye, durant una entrevista amb Cugat.cat al Baobab

Avançar una hora el tancament de l'establiment set dies consecutius és la proposta de sanció al bar Baobab per haver obert la nit de Nadal fora de l'horari permès. Si el propietari de l'establiment, Halassane N'Diaye, no recorre la decisió, la sanció passarà a ser ferma i l'Ajuntament notificarà els dies en què ha de complir el càstig.

N'Diaye ha rebut aquesta setmana la proposta de sanció. El responsable del Baobab ha explicat a Cugat.cat que està analitzant si recorre la sanció, perquè la considera injusta.

Halassane N'Diaye

És un dia de festa com si fos de Festa Major. Crec que la sanció és injusta perquè no ho han tingut present.


El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, ha explicat a Cugat.cat que avançar l'hora de tancament de l'establiment és una alternativa a la sanció econòmica que es planteja a bars i restaurants que són expedientats per allargar l'horari per primera vegada. Un cop es determinen els dies en què s'ha de complir el càstig, la Policia Local comprova que es respecta el pacte entre l'administració i el restaurador.

Joan Puigdomènech

Hi ha establiments que tenen beneficis ajustats i prefereixen reduir l'horari habitual.


De cara a properes nits de Nadal, el regidor ha recordat que N'Diaye pot demanar un permís d'activitat extraordinària per obrir més enllà dels horaris habituals. Això sí, el cas s'ha d'estudiar per determinar l'hora de tancament segons l'aïllament acústic de l'establiment. Si es concedeix l'ampliació, s'avisarà el veïnat de la zona perquè tingui constància de la decisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.