Els Mossos d'Esquadra busquen un santcugatenc de 26 anys desaparegut divendres a Rubí


  • Comparteix:

Cartell amb la cara de Marín / Foto: Twitter Guàrdia Civil

Cartell amb la cara de Marín / Foto: Twitter Guàrdia Civil

Albert Marín, santcugatenc de 26 anys, es troba desaparegut des d'aquest divendres a les vuit del vespre, quan es dirigia en tren a Rubí per trobar-se amb uns amics. Els familiars de Marín han tramitat la denúncia als Mossos d'Esquadra aquest dissabte a la tarda. El cos policial ha començat la recerca del santcugatenc aquest dissabte i està fent gestions per localitzar-lo.

Fonts de la família han explicat a Cugat.cat que l'Albert no havia desaparegut mai i que 'és un noi responsable i formal'. L'avís de la desaparició a la família el van donar dissabte al matí des de la feina del noi, una residència de gent gran de Sant Cugat, quan es van adonar que no havia anat a treballar. Va ser llavors quan els pares, amb qui l'Albert viu, van veure que no havia dormit a casa.

Albert Marín sortia amb els amics per Rubí i Barcelona i els familiars han visitat tots els bars on sovint es trobaven, per si algú pot donar alguna pista de la desaparició. La família ha explicat que l'Albert és moreno, porta el cabell curt i una mica de barba. El dia de la desaparició anava vestit amb una jaqueta de la marca G-Star, texans i vambes de la marca Geox de color marró amb sola blanca amb cordons, segons explica la Guàrdia Civil.

En cas de tenir alguna informació, es demana posar-se en contacte amb la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat al telèfon 93 583 50 00, al 062 o al 112. Una altra via per aportar informació és el mail sosdesaparecidos@gmail.com i el telèfon mòbil 645 075 293.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.