Una cinquantena de treballadors de l'HGC es manifesta contra la decisió de Salut


  • Comparteix:

La manifestació ha començat a les deu del matí a la plaça Sant Jaume de Barcelona / Foto: Cedida

La manifestació ha començat a les deu del matí a la plaça Sant Jaume de Barcelona / Foto: Cedida

Una cinquantena de treballadors de l'Hospital General de Catalunya (HGC), segons l'organització, s'ha manifestat aquest dimarts al matí a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per protestar per la decisió de la Generalitat d'excloure el centre de la xarxa sanitària pública. La manifestació arriba després que aquest dilluns a la tarda el conseller de Salut, Toni Comín, assegurés que els hospitals públics comarcals podran absorbir els treballadors afectats per sortida de l'HGC i de la Clínica del Vallès del SISCAT.

Una pancarta amb el lema 'HGC perdrà 147 llocs de feina. Treballadors en lluita: ni a l'atur, ni la població desatesa!' ha encapçalat la manifestació. Roser Morraja és la presidenta del comitè d'empresa.

Roser Morraja

Després de la reunió que ahir CCOO va mantenir amb el conseller, esperem que compleixi la seva paraula i que cap treballador es quedi sense feina.


Els treballadors es tornaran a manifestar aquest dijous a tres quarts de cinc de la tarda davant el Parlament. El comitè d'empresa de l'HGC té previst reunir-se amb el conseller Comín d'aquí a dues setmanes, una trobada que el comitè té demanada des de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.