El santcugatenc Manel López opta a dirigir la política científica i de recerca de la UAB


  • Comparteix:

Manel López Béjar / Foto: Uab.cat

Manel López Béjar / Foto: Uab.cat

El santcugatenc Manel López forma part de la candidatura a rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que encapçala el catedràtic de Física Teòrica Antoni Méndez. López és titular de l’àrea d'Anatomia i Anatomia Patològica Comparades a la Facultat de Veterinària i opta a la vicerectoria de política científica i recerca.

La candidatura es marca com a objectiu refermar el compromís de la universitat amb les persones a través del retorn social de la institució i garantir l'accés als estudis superiors. Ho ha explicat Manel López a Cugat.cat on ha situat mantenir el prestigi del campus de Bellaterra en l'àmbit científic com el principal eix de treball en cas d'assolir el càrrec. Això passa, ha dit, per retenir i captar el talent.

Manel López

Apostem per la retenció de talent. És la manera de garantir el relleu generacional en l'àmbit de la recerca.


La campanya electoral s'allarga fins al 19 de maig i les votacions se celebraran aquell dia a entre dos quarts de deu del matí i dos quarts de set de la tarda. Si és necessari, hi haurà una segona volta el 26 de maig.

L'elecció es decidirà per sufragi universal ponderat on el professorat doctor amb vinculació permanent a la universitat representa el 51%, els estudiants el 30%, el personal d'administració i serveis (PAS) el 10% i la resta de personal acadèmic i personal investigador amb funcions de docència el 9%, segons estableix la Llei d'Universitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.