La Farga i Viaró se sumen a la manifestació d'avui davant la conselleria d'Educació


  • Comparteix:

Consideren que la Generalitat impedeix als pares triar lliurement escola

Consideren que la Generalitat impedeix als pares triar lliurement escola

Les escoles concertades La Farga i Viaró donen suport a la manifestació convocada avui per la Plataforma Dret a Escollir davant de la conselleria d'Educació. Els manifestants consideren que el govern català impedeix als pares triar lliurement el centre que desitgen pels seus fills i acusen la Generalitat de reduir l'escola concertada al paper de subsidiària la pública.

La manifestació, convocada per la Plataforma Dret a Escollir davant la seu de la conselleria d'Educació, vol fer públic el malestar de les escoles concertades en relació al decret d'admissió d'alumnes aprovat pel govern català. Les associacions de pares i mares i els responsables dels centres concertats, que s'han sumat a la convocatòria, consideren que el departament vol limitar la llibertat dels pares a l'hora d'escollir centre. Segons el coordinador pedagògic de La Farga, Xavier Serra, és inacceptable que l'administració conculqui la llibertat de les famílies per decidir sobre l'educació dels seus fills.

Xavier Serra

Defensem el dret dels pares a escollir centre pels seus fills. La decisió no pot dependre de l'administració. Defensem la llibertat i la pluralitat.


El president de l'AMPA del Viaró, Lluís Carreres, va més enllà, i acusa la conselleria d'Educació de mantenir una actitud 'feixista' i 'inconstitucional'.

Lluís Carreres

La conselleria actua de forma unilateral i feixista, sense tenir en compte el dret dels pares recollit a la Constitució.


Des de l'associació de mares i pares del Viaró asseguren que la Generalitat té un doble llenguatge sobre les escoles concertades ja que diuen que les defensen però, en realitat, volen fer-les desaparèixer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.