La 1a jornada feminista del col·lectiu Hora Bruixa tindrà lloc aquest diumenge al parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Cartell de la jornada feminista

Cartell de la jornada feminista

El col·lectiu Hora Bruixa organitza aquest diumenge una jornada feminista que se centrarà en la violència masclista. La cita, la primera d'aquestes característiques que organitzen, començarà a les dotze del migdia al parc de Can Vernet i s'allargarà fins la una de la matinada.

El primer acte serà la xerrada 'Violència masclista als moviments socials'. A dos quarts de dues, hi haurà l'espectacle de poesia musical 'Cants a la dona'.

Es farà una pausa a dos quarts de tres per dinar una paella vegetariana popular i es continuarà amb un vermut musical. A les cinc de la tarda, hi haurà la taula rodona 'Desmentint mites sobre la violència masclista', amb el col·lectiu barceloní de Dones Juristes i, a les set, el taller 'Teatre de l'oprimit' a càrrec de la iniciativa local Enruta't.

També s'organitzarà un sopar popular de pintxos a les nou, just després dels 'Monòlegs de la vagina'. La jornada acabarà amb el concert de Dona Kanya i música de punxadiscos. Entre les onze del matí i dos quarts de nou del vespre, hi haurà un espai habilitat per a nens.

Una de les membres de la entitat, Maria Gordillo, ha explicat que l'acte pretén reunir punts de debat i visibilització del discurs de l'associació amb diferents models de cultura.

Maria Gordillo

El problema és que no arribem a tothom, però fent-ho públic i posant-ho a la meitat del carrer amb un escenari i activitats volem arribar al màxim nombre de persones possible.


El col·lectiu espera continuar amb una segona edició de la jornada més endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.