Les obres de la cobertura de l'espai Pere Grau de les Planes començaran al gener


  • Comparteix:

Moment del consell de barri de les Planes

Moment del consell de barri de les Planes

El president del consell de barri de les Planes, Joan Puigdomènech, preveu que el gener de 2017 s'iniciïn els treballs per cobrir l'espai Pere Grau, abans conegut com les pistes esportives, una llarga reivindicació dels veïns en celebració d'activitats al districte. Per a la propera Festa Major de les Planes, que se celebra al setembre, els veïns disposaran de carpes municipals com a alternativa, ha comunicat l'equip de govern al consell d'aquest dimarts.

L'empresa Arqbag, que s'ha ocupat del procés participatiu de la cobertura, rebrà aquest mes l'encàrrec per a la redacció del projecte amb la voluntat que estigui enllestit al setembre. La licitació d'obres es faria a finals d'any i l'inici dels treballs, al gener, segons el president del consell, Joan Puigdomènech.

Joan Puigdomènech

Al gener podria començar aquesta obra que ens permetrà al setembre de l'any vinent no fer el nyap entre cometes que farem aquest any per tenir una Festa Major digna.


Puigdomènech ha avançat que en les properes setmanes la Diputació aprovarà la partida econòmica de la cobertura, el cost de la qual no ha concretat. El director d'obres de districtes, Francesc Serra, estima que els treballs tinguin una durada de sis mesos i finalitzin al juny, perquè la Festa Major de les Planes 2017 se celebri ja amb la cobertura de l'espai.

De cara a l'edició d'enguany de la Festa Major, l'Ajuntament ha previst una mesura alternativa com és l'ús de les carpes que s'instal·len, per exemple, a la plaça d'Octavià amb motiu de la Diada de Sant Jordi o el Sant Cugat Experience. La proposta de la regidoria de Cultura és que les carpes ocupin la meitat de les pistes esportives i que l'altra meitat quedi lliure de carpes per encabir-hi activitats d'alçada com tirolines i infantils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.